Victor Ponta, la Tulcea:”Nu am făcut Pro România ca să mă întorc în PSD!”

Victor Ponta, la Tulcea:”Nu am făcut Pro România ca să mă întorc în PSD!”

Credit Photo: Tulcea Noastra


După ce s-a întâlnit cu oamenii de afaceri şi simpatizanţii din zona Baia, fostul premier Victor Ponta a ajuns şi la Tulcea, unde s-a întâlnit cu ziariştii într-o scurtă conferinţă de presă.

Principalul subiect a fost campania electorală pentru alegerile europarlamentare din data de 26 mai. Legat de această temă Ponta a spus:” Eu,am ales să rămân la Bucureşti, pentru că este nevoie de mine. În schimb, îi voi sprijini cu tot ce pot pe colegi noştri care candidează.



Victor Ponta



E cazul să ne apucăm de muncă! Să ne apucăm să cheltuim banii de la ITI, să mai facem nişte spitale, nişte drumuri… Să folosim potenţialul turistic şi agricol…şi aici mă refer în primul rând la judeţul Tulcea. Hai să terminăm cu certurile şi să punem mâna să muncim pentru ţară. Se pare că Dragnea şi Johannis nu au înţeles lucrul ăsta! Dacă nu începem să gândim, va fi jale! Să nu uităm că după alegerile prezidenţiale, va veni nota de plată. Chiar nu vreau să ajungem ca pe vremea lui Băsescu, să tăiem cu toporul. ” – a punctat preşedintele Pro România.

Domnia să i-a criticat în termeni duri atât pe persedintele Johannis, cât şi pe pesedintele PSD, Liviu Dragnea, în opinia domniei sale, cei doi fiind nişte personaje care se luptă pentru putere, trecând peste principii şi rezultatele bătăliilor lor se fac resimţite, în mod dierct, de către cetăţenii acestei ţări. “Sunt total nemulţumit de toată clasa politică. Eu, îndrăznesc să spun că am învăţat din greşeli, atât ale mele cât şi a celorlalţi. PSD-ul e în cădere liberă, PNL-ul este un PSD, dar mai mic şi mai dezbinat, iar USR-ul nu ştie pe ce lume se află! Noi, adică eu şi colegii mei din Pro România, încercam să construim o alternativă. Şi vreau să ştie toată lumea că nu am făcut Pro România ca să mă întorc în PSD! De acolo trebuie să dispară nişte indivizi şi dacă se va întâmpla asta, vom putea fi parteneri în anumite conjuncturi, dar cu unul ca Dragnea, sau Vâlcov, sau Oprişan…exclud orice înţelegere!

Pe 26 mai, avem primul examen important. Sigur, ne putem mulţumi şi cu nota 5, dar eu vreau mai mult! Vreau ca oamenii să conştientizeze că pot schimba ceva! Cine va veni după Dăncilă la şefia Guvernului, va avea o misiune groaznic de grea! Chiar mai grea decât am avut-o eu după Boc!” a percizat Victor Ponta la finalul conferinţei de presă.


Declaraţia liderului Pro România despre o posibilă colaborare cu PSD, aici : https://youtu.be/ADieX1svih8


Articolul Victor Ponta, la Tulcea:”Nu am făcut Pro România ca să mă întorc în PSD!” apare prima dată în Tulcea noastra.