Trafic blocat pe DN22. A aterizat elicopterul SMURD. O persoană a fost grav rănită!

Trafic blocat pe DN22. A aterizat elicopterul SMURD. O persoană a fost grav rănită!

Credit Photo: Tulcea Noastra


Sâmbătă după-amiază în jurul orei 16.00, drumul naţional 22 a fost paralizat pentru câteva zeci de minute, din cauza unui accident stupid, în intersecţia Zebil – Satul Nou.

Un bărbat, de 57 de ani, din Babadag, în timp ce se afla la înălțime, pe o scară, încercând să desprindă un cablu electric de pe o clădire situată în incinta unei societăți comerciale din localitatea Satu Nou, s- a dezechilibrat și a căzut, rănindu-se la nivelul membrului inferior drept.

Medicii de pe ambulanţă au ajuns la faţa locului şi au considerat că rana este deosebit de gravă, din informaţiile noastre fiind vorba despre o dublă fractură deschisă, cu pierdere masivă de sânge.

Din această cauză, a fost solicitat elicopterul SMURD care a fost nevoit să aterizeze chiar pe partea carosabilă, motiv pentru care poliţiştii de la Serviciul Rutier au restricţionat temporat tot traficul pe acea arteră, pentru preluarea victimei în condiţii de siguraţă.

Pacientul a fost transportat la Spitalul Județean Constanţa, unde a fost operat de urgenţă.

Poliţiştii au început cercetarea penală pentru “vătămare corporală din culpă”, urmând ca anchetă să stabilească cum a ajuns omul pe clădire, din ordinul cui, dacă era calificat să facă această operaţiune, dacă era în timpul programului, dacă purta echipament de protecţie etc, chestiuni care, probabil, vor mai atrage şi alte personaje în anchetă.


Articolul Trafic blocat pe DN22. A aterizat elicopterul SMURD. O persoană a fost grav rănită! apare prima dată în Tulcea noastra.