Tineri spărgători filmaţi în cartierul Vest în timp ce operau. Deja poliţiştii îi caută… (video)

Tineri spărgători filmaţi în cartierul Vest în timp ce operau. Deja poliţiştii îi caută… (video)

Credit Photo: Tulcea Noastra


În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 2.00, câţiva tineri certaţi cu legea, două fete şi doi băieţi, în loc să îşi vadă de somn, s-au apucat de furat. După ce au încercat portierele mai multor maşini parcate în cartierul Vest, fără succes, tinerii s-au urcat pe o balustradă de la parterul unui bloc şi au furat hainele puse la uscat de către un locatar aflat la etajul unu.

“Mi s-a părut că aud ceva foşnete, dar, fiind noaptea, am zis că sunt câini şi nu am băgat de seamă. Erau la întins nişte geci, bluze şi câteva prosoape. Au luat tot. Paguba sare de o mie de lei.” – spune cel păgubit.

Culmea, toţi cei patru tineri nu par a face parte unei anumite etnii, care ne-a obişnuit cu astfel de fapte. Par romani 100% şi sunt chiar bine îmbrăcaţi. Tragedia mare este că sunt foarte tineri şi, probabil în nebunia lor cred că nu pot fi prinşi.

Conform noii legislaţii penale, furtul calificat, adică exact ceea ce fac aceşti tineri inconştienţi, se pedepseşte cu pedeapsă privativă de libertate între unu şi cinci ani, fiind comis în timpul nopţii şi prin escaladare.

Imaginile surprinse de camerele de luat vederi au ajuns deja la poliţie, de ieri, iar cei patru infractori sunt căutaţi. O parte din capturile de pe sistemul video au ajuns şi în mediul on-line.

Oricine poate da relaţii despre identitatea acestor tineri nemernici, poate suna la 112 sau ne poate lasa mesaj, pe mailul redacţiei. Toate datele le găsiţi la rubrica CONTACT a ziarului! Nu uitaţi că acestor specimene au loc doar după gratii. Cu cât sunt mai puţini în libertate, cu atât suntem cu toţii mai în siguranţă!

Detalii şi filmarea furtului surprins de camerele de luat vederi găsiţi pe urmatoarelel link-uri:

https://youtu.be/J96tkd2MJu0

https://youtu.be/CA-MmT8W5kc

https://youtu.be/jTAOUHbIGiU


Articolul Tineri spărgători filmaţi în cartierul Vest în timp ce operau. Deja poliţiştii îi caută… (video) apare prima dată în Tulcea noastra.