Incendiul de la depozite a fost lichidat la 5 dimineaţa. A ars TOT! – ştire în curs de updatare

Incendiul de la depozite a fost lichidat la 5 dimineaţa. A ars TOT! – ştire în curs de updatare

Credit Photo: Tulcea Noastra


După aproape 11 ore de luptă cu focul, salvatorii tulceni au reuşit în jurul orei 5.00 să lichideze şi ultimile focare din interiorul depozitului SC Delphi – Zamfir. Peste 70 de pompieri militari, de la ISU Tulcea, Constanţa şi Brăila, 15 pompieri civili voluntari şi 12 autospeciale au fost mobilizate pentru ce mai mare incendiu din istoria recentă a municipiului.

Hala şi toată marfa depozitată au ars în totalitate, pe o suprafaţă de aproape 2000 de metri pătraţi, desfăşuraţi pe parterul şi etajul clădirii.

Deocamdată nimeni nu ştie de la ce a pornit incendiul devastator, dar atât pompierii cât şi poliţia au dschis dosare de cercetare în acest caz, fiind mai multe întrebări fără răspuns în acest moment.

Vom reveni în cursul zilei de azi cu detalii şi, pe cât posibil, rezultate parţiale ale anchetei!


UPDATE – ora 08,15


Purtătorul de cuvânt al ISU Tulcea, slt. Florentin Daciu, a declarat oficial acum câteva secunde :”Cauza probabilă a incendiului este scurtcircuitul electric! Înăuntru nu existau alte surse de aprindere.


 


Articolul Incendiul de la depozite a fost lichidat la 5 dimineaţa. A ars TOT! – ştire în curs de updatare apare prima dată în Tulcea noastra.