Model de copil! Natalia, elevă de excepţie şi sportivă talentată!

Model de copil! Natalia, elevă de excepţie şi sportivă talentată!

Credit Photo: Tulcea Noastra


Natalia Teodor este elevă în clasa a XI-a E, clasă cu profil sportiv, dublu legitimata la C.S.S.Tulcea şi Dunărea Braila, echipă de divizia A ,cu rezultate deosebite la învăţătură, aceasta terminând semestrul I cu media 9,53, reuşeşte să îmbine armonios activitatea sportivă de performanţă cu activitatea şcolară şi învăţătura.

Natalia a participat în perioada recent la Turneul Final de Handbal Junioare I – speranţe, desfăşurat la Cisnădie. Joi, la terminarea meciului, la ora 17.00, a fost luată de părinţi cu maşina personală şi dusă la Brăila, unde, vineri dimineaţă a susţinut proba scrisă la Olimpiada Naţională de Pregătire Sportivă Teoretică.

La terminarea probei scrise, părinţii au dus-o înapoi la Cisnădie unde a susţinut alte meciuri în cadrul turneului de handbal. În urma efortului fizic şi intelectual deosebit acest copil minunat a obţinut locul II şi medalia de argint cu echipa de handbal şi Menţiune la Olimpiada Naţională de Pregătire Sportivă Teoretică. Eleva este pregătită de doamna antrenor Gheorge Gabriela, iar la Pregătire Sportivă Teoretică de profesoara Zaharia Veronica.

“Cel puţin din partea noastră, cred că trebuie să aducem mulţumiri părinţilor pentru efortul material şi fizic depus.Cred că un astfel de copil trebuie promovat şi sunt mândră că pot să-i fiu diriginta, deoarece pe lângă aceste calităţi este şi un copil cu un caracter deosebit” ne-a spus doamna profesoară Veronica Zaharia, diriginta tinerei sportive.


Articolul Model de copil! Natalia, elevă de excepţie şi sportivă talentată! apare prima dată în Tulcea noastra.