Acs Logic Delta debutează la Cupa României

Acs Logic Delta debutează la Cupa României

Credit Photo: Tulcea Noastra


În perioada 10-12.05.2019 în stațiunea Jupiter se va desfășura Cupa României la șah rapid, competiție organizată de Federația Română de Șah în colaborare cu Clubul Central de Șah București.

Cupa României la șah este o competiție pe echipe adresată cluburilor sportive afiliate la F.R.Șah, la care ,până în acest moment, s-au înscris echipe din : Constanța, Mangalia, Brașov, Iași, Techirghiol, Bacău, Otopeni, Arad, Timișoara și Tulcea.

Acs Logic Delta se poate mândri că este prima echipă din județul Tulcea care va participa la un asemenea nivel competițional.


Acs Logic Delta participă cu o echipă tănără , având în componență 3 juniori și un senior, care și-au câștigat locul în echipă printr-un concurs organizat de club. Echipa coordonată de Sarighioleanu Marius va avea în componență următorii sportivi: Sarighioleanu Sebastian Laurențiu , Ancuța Eduard Gabriel , Tănase Andrei și profesor Șerban Eugen.


Prin această participare, Acs Logic Delta și-a propus să facă o imagine frumoasă șahului tulcean și să încurajeze jucătorii clubului spre șahul de performanță.

Mulțumim SC Cereale Colect Distribution SRL pentru susținerea acordată șahistilor de la Acs Logic Delta, care vor reprezenta Tulcea la această competiție importantă.

Mult succes , Acs Logic Delta!


Articolul Acs Logic Delta debutează la Cupa României apare prima dată în Tulcea noastra.