Policlinica Regina Maria lansată la Tulcea

Policlinica Regina Maria lansată la Tulcea

Credit Photo: Tulcea Noastra


Joi, 9 mai 2019, administratorul public al județului, Vasile Strat  a participat, la Casa Avramide, la lansarea Policlinicii Regina Maria Tulcea, prin care se continuă planul de extindere la nivel regional al acestei rețele private de sănătate.


„Este lăudabil faptul că, râmânând fideli moto-ului dumneavoastră „Ne pasă de oameni!“, doriți să fiți mai aproape de locuitorii muncipiului Tulcea și veniți în întâmpinarea lor cu o nouă policlinică Regina Maria, ducând mai departe angajamentul de a susține calitatea înaltă a actului medical, precum și preocuparea permanentă pentru sănătatea pacienților.


Așa cum bine știți, din perspectiva de administrator al celei mai mari unități sanitare din județul Tulcea, Consiliul Județean a fost, în permanență, preocupat de ceea ce înseamnă asigurarea unui act medical de calitate, în beneficiul pacienților tulceni.


În acest sens, am realizat o politică de modernizarea și reabilitare a Spitalului Județean de Urgență, precum și de atragere a medicilor specialiști la Tulcea.


De asemenea, avem un portofoliu de proiecte în pregătire în valoare de 50 de milioane de euro, privind reabilitarea, modernizarea și extinderea întregului Spital Județean de Urgență, inclusiv a Unității de Primire Urgențe de la Sulina.


Bineînțeles, orice inițiativă din mediul privat care contribuie la îmbunătățirea actului medical la nivel local este mai mult decât binevenită. În aceste condiții, nu pot decât să vă urez mult succes, în continuare, în proiectele dumneavoastră și așteptăm să vă începeți activitatea la Tulcea!“, a declarat cu acest prilej administratorul public al județului, Vasile Strat.


Articolul Policlinica Regina Maria lansată la Tulcea apare prima dată în Tulcea noastra.