S-au colectat deșeuri electrocasnice însumând vouchere cadou de 8.000 de lei

S-au colectat deșeuri electrocasnice însumând vouchere cadou de 8.000 de lei

Credit Photo: Tulcea Noastra


Sâmbătă 20 aprilie 2019 între orele 1000  și 16.00, în zona Vest, mai precis în parcarea de lângă Casa Olteanului, SC Servicii Publice SA în colaborare cu Infomediu Europa a organizat colectarea selectivă a deșeurilor provenite din echipamente electrice și electronice (frigidere, mașini de spălat, monitoare, calculatoare, imprimante etc.) precum și deșeuri de baterii, becuri și acumulatori portabili.

Au fost acordate și tichete cadou, în fuctie de electronicele şi electrocasnice aduse, la finalul campaniei, cei de la Servicii Publice însumând un total de 8.000 de lei daţi către populaţie sub formă de tichete!

În paralel cu această acţiune de colectare selectivă, s-a desfăşurat şi o acţiune de adopţie a câinilor proveniţi din adăpostul SSP, încununată şi ea de succes, deoarece 12 căţei au fost adoptaţi şi, astfel, salvaţi de la eutanasiere.

Doamna viceprimar Andaluzia Luca s-a arătat mulţumită de rezultatele acţiunii 2 în 1 şi a promis că, cel mai probabil la sfârşitul lunii august va mai organiza o acţiune similară, pe care o doreşte de amploare mai mare.



Articolul S-au colectat deșeuri electrocasnice însumând vouchere cadou de 8.000 de lei apare prima dată în Tulcea noastra.