#CONCURS Câștigă 3 invitații duble la concertul trupei Phoenix de la Teatrul Jean Bart din Tulcea

#CONCURS Câștigă 3 invitații duble la concertul trupei Phoenix de la Teatrul Jean Bart din Tulcea

Credit Photo: Tulcea News


Trupa Phoenix va susține un spectaculos concert în această lună la Tulcea.  Legendara formație va prezenta pe data de 23 aprilie, de la ora 19, la Tetrul Jean Bart, un proiect inedit: o sinteză între ciclul Anotimpurilor prezente pe albumul „Cei ce ne-au dat nume” și Rapsodia I, emblematică pentru George Enescu.


Tulcea NEWS pune la bătaie trei invitații duble pentru fanii trupei Phoenix.


Tot ce ai de făcut este:  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo

  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la concert. 

  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.


Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 16 aprilie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!După anul 2017, în care mitul a aniversat 55 de ani de la momentul expozițiunii, Phoenix se întoarce în fața publicului cu un proiect inedit: o sinteză între ciclul Anotimpurilor prezente pe albumul „Cei ce ne-au dat nume” și Rapsodia I, emblematică pentru George Enescu.


Ca în orice proiect inițiat, starea de a fi a trupei Phoenix este și aici cea de dăruire și luptă continuă cu diferitele cortine ale ființei, regândește mereu construcția actului artistic. Astfel, își propune răspunsul printr-o sinteză între celebrele „Anotimpuri (muzica arhaică, cu trimiteri profunde dar trăită prin forța instrumentelor moderne) și sensibilitatea clasică a marelui compozitor Enescu.


Proiect de înaltă ținută culturală, însă fără pretenții exclusiviste, „Sinteza” își propune a fi un concert caracterizat prin accesibilitate, cu toată-i mirifica metaforie prin viziune și profesionalism.