Bursa Generală a Locurilor de Muncă la final

Bursa Generală a Locurilor de Muncă la final

Credit Photo: Tulcea Noastra


Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea, a organizat astăzi,  12 aprilie 2019, începând cu ora 09.30, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, în următoarele locații:  • Tulcea – Casa de Culturã a Sindicatelor, Piața Independenței nr.1

  • Mãcin – str. 1 Decembrie, nr. 58

  • Babadag – Casa de Culturã


Pentru această bursă au fost contactaţi peste 300 agenţi economici, din care un angajator de insertie. Au participat efectiv la bursa 79 angajatori, din care 1 angajator de inserţie, oferind peste 800 locuri de muncă vacante, din care 5 locuri de munca pentru persoanele marginalizate social.


La această acţiune au fost prezente 604 persoane, din care 11 persoane marginalizate social. In urma desfasurarii bursei generale a locurilor de munca au fost selectate in vederea incadrării un număr de 216 persoane, din care 3 persoane marginalizate social.


In vederea facilitarii contactului direct între angajatori şi persoanele din detentie, interesate în obţinerea unui loc de muncă, la activitatea organizata de AJOFM Tulcea, au participat 11 persoane private de libertate care urmeaza sa fie puse in liberate in perioada urmatoare.


Articolul Bursa Generală a Locurilor de Muncă la final apare prima dată în Tulcea noastra.