Deputaţii Șișcu şi Gudu, internaţi după un accident cu un autocar în județul Constanța

Deputaţii Șișcu şi Gudu, internaţi după un accident cu un autocar în județul Constanța

Credit Photo: Tulcea Noastra


Cei doi deputaţi liberali ai PNL Tulcea, George Șișcu şi Vasile Gudu, au fost implicaţi ieri într-un accident pe raza judeţului Constanța, după ce participaseră la o întrunire de partid.

“Sâmbătă după amiază la ora 16:20, un bărbat în vârstă de 54 de ani, a condus un autoturism pe DN 2A, bandă a II-a, dinspre Mihail Kogălniceanu către Ovidiu şi, ajungând la km 187 ( În faţa Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu), nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers şi a intrat în coliziune cu un autobuz, condus regulamentar pe banda I , în aceeaşi direcţie de mers, de un bărbat, în vârstă de 39 de ani.


În urma impactului, autoturismul a părăsit partea carosabilă prin dreapta, răsturnându-se.


A rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto şi a doi bărbaţi, de 32 şi respectiv 65 de ani, pasageri în auto, precum şi a unei femei, de 51 de ani, taxatoare în autobuz.” se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Constanța.

Deputatul Șișcu are însă altă variantă, la fel de plauzibilă: “mergeam pe banda unu şi semnalizam ca să întorc, pentru că am primit un telefon şi trebuia să revin în zona din care plecasem. Autocarul venea tare din spate, l-am văzut în oglindă. A intrat drept în mine, fără să schiţeze măcar să frâneze. Nu vedeţi cum arată? Parcă s-a lovit de un zid” – ne-a declarat telefonic deputatul Siscu, din spital.

Starea sa de sănătate nu este prea strălucită. Acesta are trei coaste rupte şi, conform medicilor, una dintre ele i-a străpuns un plămân, ceea ce face că starea sa de sănătate să nu fie foarte bună. Acesta acuza şi dureri puternice la coloană, dar până acum medicii nu au putut da un diagnostic clar.

Nici deputatul Gudu nu este în cea mai bună stare, domnia sa având opt coaste rupte, dar fără alte complicaţii.

Cei doi deputaţi tulceni se afla în prezent internaţi la Spitalul Judeţean din Constanța, unde vor mai rămână câteva zile, până când medicii le vor permite externarea.


Detalii de după accident puteți viziona accesând următorul link : https://youtu.be/zvyB7a3c8Gw


Articolul Deputaţii Șișcu şi Gudu, internaţi după un accident cu un autocar în județul Constanța apare prima dată în Tulcea noastra.