Pro România te invită la dezbaterea “Un sistem de sănătate bolnav!”

Pro România te invită la dezbaterea “Un sistem de sănătate bolnav!”

Credit Photo: Tulcea Noastra


La data de 12.04.2019, începând cu orele 1500 la Hotel Esplanada Tulcea, Sala de Conferințe, etaj 7, are loc dezbaterea publică cu tema “Un sistem de sănătate bolnav!”.


Propunerea acestei dezbateri vine ca o consecință a faptului că sistemul de sănătate se află într-o criză profundă. Investițiile insuficiente, nemulțumirile pacienților față de actul medical, condițiile de muncă și salarizarea lucrătorilor din sănătate, personalul medical insuficient, birocrația din sistem, lipsa programelor de prevenție, sunt doar câteva din problemele ce au dus la insatisfacția și insecuritatea atât a lucrătorilor din domeniul medical cât și a pacienților și publicului general.


Doar împreună, printr-o participare activă, putem aduce schimbări în beneficiul nostru, al tuturor.


La această dezbatere, organizată de către Departamentul Județean de Sănătate al Partidului Pro România Tulcea, coordonatori Cristian Gavrizi și Steluța Radu, vor participa d-nul Călin Gălășeanu-coordonator al Departamentului de Sănătate al Partidului Pro România, președinte al Asociației Române a Producătorilor Internaționali de Medicamente, d-nul Nicolae Bănicioiu-deputat, fost ministru al sănătății, persoane din domeniul sanitar, reprezentanți ai sindicatelor din sectorul sanitar, precum și membrii ai comunității tulcene.


Biroul de presă al Pro România Tulcea


 


Articolul Pro România te invită la dezbaterea “Un sistem de sănătate bolnav!” apare prima dată în Tulcea noastra.