AJOFM organizează în aprilie Bursa Locurilor de Muncă

AJOFM organizează în aprilie Bursa Locurilor de Muncă

Credit Photo: Tulcea Noastra


Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă organizează, ca în fiecare an, la nivel naţional, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, în data de 12 aprilie 2019. În Tulcea, Bursa Generală a Locurilor de Muncă va fi organizată în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor, din Piața Independenței nr. 1, începând cu ora 09,30.


Evenimentul se va desfăşura la nivelul tuturor celor 41 de agenţii judeţene şi cea a municipiului Bucureşti şi se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung.


Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitantul locului de muncă.


Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce pot fi oferite în cadrul bursei la sediul AJOFM Tulcea, din str. Grigore Antipa nr. 10, tel. 0240/516858, fax: 0240/512171, sau le pot transmite pe adresa de e-mail a instituției: ajofm@tl.anofm.ro.


Participarea la acest eveniment este gratuită.


Articolul AJOFM organizează în aprilie Bursa Locurilor de Muncă apare prima dată în Tulcea noastra.