Cronica neagră a șoselelor

Cronica neagră a șoselelor

Credit Photo: Tulcea Noastra


La data de 5 aprilie a.c., polițiștii Postului de Poliție Murighiol au depistat un bărbat, în vârstă de 44  ani, din localitatea Plopul, județul Tulcea , care a condus un autoturism, pe raza localității Plopul, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


***


La data de 5 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Oraș Măcin au depistat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din orașul Măcin, județul Tulcea, care a condus un autoturism, pe raza orașului Măcin, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0.65 mg/l alcool pur în aerul expirat.


***


La data de 7 aprilie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un bărbat de 43 de ani, din localitatea Lăstuni, județul Tulcea, care a codus un auto, pe raza localității Ceatalchioi, județul Tulcea, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0.52  mg/l alcool pur în aerul expirat.


***


La data de 7 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Oraș Babadag au depistat un tânăr, de 20 de ani, din Babadag, județul Tulcea, care a condus un auto, pe raza localității Babadag, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0.46  mg/l alcool pur în aerul expirat.


***


La data de 7 aprilie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un bărbat, de 35 de ani, din comuna Nalbant, județul Tulcea, care a condus un auto, pe raza localității Nalbant, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0.84  mg/l alcool pur în aerul expirat.


***


La data de 7 aprilie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din Tulcea, care a condus un auto, pe raza municipiului, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 1.31  mg/l alcool pur în aerul expirat


În toate cauzele, s-au întocmit dosare penale.


Biroul de presă al IPJ Tulcea


Articolul Cronica neagră a șoselelor apare prima dată în Tulcea noastra.