#CONCURS Câștigă 4 invitații la cele două reprezentații ale piesei “Dineu cu proști!” de la Teatrul Jean Bart din Tulcea

#CONCURS Câștigă 4 invitații la cele două reprezentații ale piesei “Dineu cu proști!” de la Teatrul Jean Bart din Tulcea

Credit Photo: Tulcea News


Una dintre cele mai de succes comedii ale Teatrului Jean Bart din Tulcea poate fi urmărită la sfârșitul acestei săptămâni. Piesa de teatru “Dineu cu proști!”, scrisă de Francis Veber, va avea două reprezentații, putând fi vizionată sâmbătă, 13 aprilie și duminică, 14 aprilie, de la ora 19.


Tulcea NEWS pune la bătaie câte 2 invitații duble pentru fiecare dintre cele două spectacole.


Asigură-te că poți merge la aceste spectacole. Invitațiile sunt nominale.


Tot ce ai de făcut este:  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/tlnewsro

  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la piesa de teatru. 

  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.


Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți, pe data de 12 aprilie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți! 


În Dineu cu proşti, scrie actorul Mihai Gălățan, personajul central este editorul parizian Pierre Brochant, care organizează săptămânal câte un dineu cu idioţi, unde participanţii- afacerişti de success- trebuie să invite la masă câte un astfel de exemplar, pe care ceilalţi să-l poată ridiculiza. La sfârşit este selectat ,,campionul”. Cu ajutorul unui ,,descoperitor de talente”, Brochant reuşeşte să localizeze un giuvaer de prostie, François Pignon, angajat al Ministerului de Finanţe, pasionat de machete pe care le realizează din beţe de chibrituri. Cu puţin timp înainte de sosirea lui Pignon, Brochant este secerat de o criză de sciatică. În urma unui conflict, soţia îl părăseşte. Iniţial Brochant îşi doreşte plecarea lui Pignon, dar apoi îl însărcinează să-i resolve nişte probleme ardente, pe care el nu le poate gestiona din cauzei problemei de sănătate. Şi de aici încep aventurile.


În distribuție: Ionuț – Paul Ștefan, Dan Constantin, Radu Niculescu, Mihai Gălățan, Irina Naum, Gabriela Ciolacu și Costel Zamfir. Scenografia îi aparține Elenei Cozlovschi, ajutată de Elena Orbocea. Regia este semnată de Aurel Palade.