Trei autospeciale au intervenit la un incendiu din municipiu

Trei autospeciale au intervenit la un incendiu din municipiu

Credit Photo: Tulcea Noastra


Detașamentul de pompieri Tulcea a intervenit ieri seară pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o casă de pe strada Cavalului din Tulcea. Potrivit purtătorului de cuvânt alInspectoratului pentru Situații de Urgență Delta Tulcea,  sublocotenent Florentin Daciu, 15 subofițeri cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD  au intervenit la stingerea incendiului. 


,,În momentul în care au ajuns salvatorii, incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă. Celelalte case erau la distanță foarte mică și exista riscul propagării cu ușurință a incendiului.

În acest moment, incendiul este localizat, se lucrează pentru lichidare. Pe timpul intervenției o vecină, cardiacă, a avut nevoie de intervenția celor de la SMURD.”, a declarat Florentin Daciu.


Cauza incendiului de pe strada Cavalului, situata undeva în apropierea stadionului Cozma Zaiț, va fi stabilită ulterior. Până la lichidarea definitivă a incendiului și stabilirea cauzelor trebuie spus că a existat pericolul propagării focului și la cele două case din imediata apropiere. Din fericire acesta, incendiul, a fost ținut sub control pe toată durata intervenției.


Articolul Trei autospeciale au intervenit la un incendiu din municipiu apare prima dată în Tulcea noastra.