A ars fostul restaurant Rolyon

A ars fostul restaurant Rolyon

Credit Photo: Tulcea Noastra


Detașamentul de pompieri Tulcea a fost solicitat sâmbătă seara în jurul orei 19:30 să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la o clădire dezafectată din municipiul Tulcea, mai precis, la fostul restaurant Rolyon de lângă gară.

La momentul în care au ajuns cele două echipaje, incendiul se manifesta cu degajare mare de fum, dar nu a existat pericolul extinderii la clădirile din zonă.

Cel mai probabil, focul a fost generat de un om al străzii, pentru că imobilul era debranşat de la reţeaua electrică şi un scurt circuit este exclus.

Clădirea este abandonată de câţiva ani şi a ajuns să fie adăpost pentru oamenii străzii şi tot felul de persoane dubioase, reprezentând un real pericol şi din punct de vedere al structurii, dar şi al posibilităţii de a arde de la cea mai mică scânteie, etajul fiind construit din materiale uşoare şi combustibile.

Lăsată în paragina de către proprietari, cu o situaţie juridică aflată de ani de zile în instanţe, “părăsită” şi de interesele municipalităţii, clădirea Rolyon va mai aduce probleme cât de curând, asta doar dacă nu vor fi luate măsuri urgente de către proprietari sau de către primărie. Numai să se vrea! Iar la noi, în ultimii ani….nu se mai vrea…


Aici puteţi vedea o scurtă filbare de la intervenţia pompierilor: https://youtu.be/d9w6tGqCAfQ


 


Articolul A ars fostul restaurant Rolyon apare prima dată în Tulcea noastra.