Peste 200 de kilograme de peşte, transportate fără documente legale, au fost găsite în barca unui pescar tulcean

Peste 200 de kilograme de peşte, transportate fără documente legale, au fost găsite în barca unui pescar tulcean

Credit Photo: Tulcea News


Poliţiştii de frontieră tulceni, împreună cu inspectori ai Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, au descoperit un cetăţean român, care transporta, cu o ambarcațiune, cantitatea de peste 200 de kilograme peşte, fără a deține licență de pescuit.


Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea împreună cu inspectori din cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, acţionând în baza unei informaţii în cursul zilei de 1 aprilie, au oprit pe lacul Razelm, judeţul Tulcea, o ambarcațiune condusă de un bărbat.


Astfel, în cadrul verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că cetățeanul român C.M. în vârstă de 36, domiciliat pe raza județului Tulcea transporta cu ambarcațiunea, fără a deține licență de pescuit, cantitatea totală de 201 kilograme peşte, din specia scrumbie, în stare proaspătă.


Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurile legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de pescuitul comercial sau sportiv fără licență sau autorizație de pescuit.