#CONCURS Câștigă două invitații duble la piesa “Poche!”, de la Teatrul Jean Bart din Tulcea

#CONCURS Câștigă două invitații duble la piesa “Poche!”, de la Teatrul Jean Bart din Tulcea

Credit Photo: Tulcea News


Teatrul Jean Bart din Tulcea propune la sfârșitul acestei săptămâni o piesă de teatru care abundă în situații comice, cu răsturnări neașteptate de situație. Spectacolul “Poche!” este programată pe data de 7 aprilie, de la ora 19, la Teatrul Jean Bart.


Redacția Tulcea NEWS are plăcerea să te invite la această piesă de teatru. Două invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.


Asigură-te că poți ajunge la spectacolul din 7 aprilie. Invitațiile sunt nominale.


Tot ce ai de făcut este:  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo

  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la piesa de teatru.

  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.


Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 4 aprilie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!


Comedia “Poche!”, de Georges Feydeau, abundă de situații comice iscate în jurul unor personaje al căror comportament se relevă ca imoral, lucru aproape nemaiîntâlnit în dramaturgia de până atunci.


Despre ce este vorba în “Poche!”?


Din pricina unor dificultăți în îndeplinirea datoriilor conjugale, Victor Emmanuel Chandebize, directorul unei companii de asigurări, este bănuit de soția sa, Raymonde, de infidelitate. Aceasta, împreună cu Lucianne, prietena ei cea mai bună, pune la cale un plan prin care să-l prindă pe Chandebize în flagrant, aranjându-i un fals rendez-vous cu o ,,necunoscută ce-l adoră” la hotelul ,,Motănașul gentilom”. Și de aici se iscă o înlănțuire de încurcături pe care numai imaginația lui Feydeau o putea născoci, creionând cu umor scene ritmate, imprevizibile și chiar absurde.


Pentru rolul Antoinette, bucătăreasa familiei Chandebize, a fost invitată la Tulcea o tânără actriță, Ana-Maria Pop, absolventă a Facultății de Teatru și Televiziune UBB Cluj și a unui master în Actorie la U.N.A.T.C. București. Direcția de scenă este semnată de Valentin Potrivitu, actor tulcean, absolvent al U.N.A.T.C București, revenit de curând pe meleagurile natale.


Distribuția:

Ionuț-Paul Ștefan, Irina Naum, Oana-Lavinia Pisaroglu, Costel Zamfir, Cristi Naum,  Nelu Serghei, Alecsandru Dunaev, Emanuel Cristoiu, Inga Marcu, Ana-Maria Pop, Nicoleta Lungu, Nicolas Teodorescu, Ionel Durbală, Mihai Gălățan.


Direcția de scenă/scenorgrafia: Valentin Potrivitu

Coregrafia: Oana-Lavinia Pisaroglu

Fotografie și editare: Cătălin Bodea

Artwork: Eugeniu Barău

Ilustrația muzicală: Nicu Caraignat