Noi restricții de circulație în județul Tulcea, în zona Poligonului Babadag

Noi restricții de circulație în județul Tulcea, în zona Poligonului Babadag

Credit Photo: Tulcea News


Autoritățile tulcene au anunțat noi restricții de circulație pe DJ 222, în zona Poligonului Babadag.


Începând cu data de 1 aprilie și până pe 19 aprilie, între orele 8.00 – 23.00, în poligonul Babadag, situat între localitatea Enisala și localitatea Sălcioara pe DJ 222, se execută trageri cu muniție de război, ziua și noaptea.


În acest timp circulația pe DJ222 între localitatea Enisala și localitatea Sălcioara va fi restricționată prin amplasarea a două bariere, iar tragerile se vor executa fară întrerupere, pe intervale de 60 de minute cu pauze de 15 minute între ele pentru descongestionarea traficului rutier. Pătrunderea în perimetrul poligonului se va face doar cu aprobarea șefului pazei poligonului.


Pentru buna desfășurare a circulației rutiere între localitatea Babadag și localitatea Sălcioara, participanții la trafic sunt rugați să folosească ca rută alternativă ruta: Babadag – DN 22 – Ceamurlia de Jos – Jurilovca – DJ 222 – Sălcioara (și retur), în vederea respectării măsurilor de siguranță a tragerilor.


Pentru rezolvarea unor situaţii de urgenţă se va lua legătura în mod OBLIGATORIU cu Centrul secundar de pregătire pentru luptă Babadag, telefon 0240.562805.