Consilierul independent Marian Valentin Şelaru a demisionat din Consiliul Local Tulcea

Consilierul independent Marian Valentin Şelaru a demisionat din Consiliul Local Tulcea

Credit Photo: Tulcea Noastra


Acesta şi-a depus mandatul şi a ales să plece să muncească în Australia pentru următoarele luni

Chiar de ziua păcălelii, se pare că alesul independent în Consiliul Local Tulcea, Marian Valentin Şelaru şi-a depus mandatul şi a renunţat la funcţia sa de consilier, motivând că a ales să muncească în străinătate.

Demisia sa din CL a fost confirmată de către directorul Direcţiei Administraţiei Publice Locale, domnul Leventh Iusuf, care a spus că acesta şi-a făcut toate formele legale pentru a părăsi oficial consiliul şi că i-au fost achitate şi sumele de bani aferente participării sale la şedinţe şi în comisii.

Pentru că nu există un supleant ca să îl înlocuiască pe Şelaru, locul său în Consiliul Local va fi luat de către un supleant al partidului cu cele mai multe mandate de consilieri locali, conform legii. În situaţia dată, Partidul Social Democrat deţine zece mandate, aşa că scaunul lăsat liber de consilierul independent vă aparţine unui supleant de pe listele PSD.

Cum, datorită acestei mutări, PSD-ul va obţine majoritate simplă în legislativul local, multe lucruri se pot schimba în anul de mandat care am mai rămas până la alegerile locale din iunie 2020!!!


Nu putem comenta demisia sa, deoarece consilierul demisionar nu a putut fi contactat pentru detalii… Despre prestaţia sa în CLT şi despre rezultatele muncii sale, într-un material viitor.


Articolul Consilierul independent Marian Valentin Şelaru a demisionat din Consiliul Local Tulcea apare prima dată în Tulcea noastra.