Peste 200 de kilograme de scrumbie transportate fără documente legale

Peste 200 de kilograme de scrumbie transportate fără documente legale

Credit Photo: Tulcea Noastra


Poliţiştii de frontieră tulceni, împreună cu inspectori ai Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, au descoperit un cetăţean român, care transporta, cu o ambarcațiune, cantitatea de peste 200 de kilograme peşte, fără a deține licență de pescuit.


În data de 01 aprilie 2019, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea împreună cu inspectori din cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, acţionând în baza unei informaţii, au oprit pe lacul Razelm, judeţul Tulcea, o ambarcațiune condusă de un bărbat.


Astfel, în cadrul verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că cetățeanul român C.M. în vârstă de 36, domiciliat pe raza județului Tulcea transporta cu ambarcațiunea, fără a deține licență de pescuit, cantitatea totală de 201 kilograme peşte, din specia scrumbie, în stare proaspătă.


 Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurile legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de pescuitul comercial sau sportiv fără licență sau autorizație de pescuit.


Articolul Peste 200 de kilograme de scrumbie transportate fără documente legale apare prima dată în Tulcea noastra.