Copil de 5 ani accidentat in cartierul Vest. Acesta a sărit, practic, în faţa maşinii

Copil de 5 ani accidentat in cartierul Vest. Acesta a sărit, practic, în faţa maşinii

Credit Photo: Tulcea Noastra


În ursul zilei de 1 aprilie, un tânăr , de 23 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Constructorilor, din municipiu, a accidentat un minor, în vârstă de 5 de ani, din Tulcea, care se angajase în traversarea străzii, în fugă, prin loc nepermis și nemarcat în acest sens. În urma accidentului, a rezultat rănirea micuţului, care a fost transportat la spital pentru investigaţii

Conducătorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, conform procedurilor legale în vigoare, chiar dacă nu este vinovat cu nimic, conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

***

Tot pe 1 aprilie, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Tulcea au depistat un bărbat, de 47 de ani, din Tulcea, care a condus un autoturism, pe strada Isaccei, din orașul municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii tulceni au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.


Articolul Copil de 5 ani accidentat in cartierul Vest. Acesta a sărit, practic, în faţa maşinii apare prima dată în Tulcea noastra.