Accidente rutiere şi infracţiuni…pe bandă. Mai multe persoane au ajuns la spital

Accidente rutiere şi infracţiuni…pe bandă. Mai multe persoane au ajuns la spital

Credit Photo: Tulcea Noastra


Beat şi…  biciclist, s-a autoaccidentat


La data de 31 martie a.c., un bărbat de 44 de ani, din localitatea Măcin, județul Tulcea, în timp ce conducea o bicicletă, pe strada 1 Decembrie din orașul Măcin,  s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă. Bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma accidentului, a rezultat rănirea biciclistului. În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Accident rutier pe Gavrilov Corneliu


În ziua de 30 martie a.c., o femeie , de 50 de ani, din localitatea Cerna, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Gavrilov Corneliu, din municipiu, a accidentat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din localitatea Sinoe, județul Constanța, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis și nemarcat în acest sens. În urma accidentului, a rezultat rănirea pietonului.


Conducătorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.


Accident rutier aproape de Niculiţel. 


La data de 30 martie a.c., o femeie de 39 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 229 C, în afara localității Niculițel, într-o curbă, nu a adaptat viteza de deplasare, a pierdut controlul asupra autoturismului, care a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a doi pasageri. Conducătorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.


În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.


 


Activitate rutieră


La data de 30  martie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un tânăr, de 20 de ani, din localitatea Isaccea, județul Tulcea, care a condus un auto, pe strada Ovidiu, din orașul Isaccea, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.


***


La data de 31 martie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din localitatea Topolog, județul Tulcea, în timp ce conducea, pe raza localității Topolog, un autovehicul, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.


***


La data de 31 martie a.c, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 40 de ani, din localitatea Florești, județul Tulcea, în timp ce conducea un moped, pe raza localității Horia, județul Tulcea, fără a poseda permis de conducere.


În toate  cauzele, polițiștii tulceni au întocmit dosare penale.


Biroul de presă al IPJ Tulcea


 


Articolul Accidente rutiere şi infracţiuni…pe bandă. Mai multe persoane au ajuns la spital apare prima dată în Tulcea noastra.