Un bărbat a murit înecat în fântâna din curtea casei. Pompierii au coborât 25 de metri pe frânghie pentru a scoate cadavrul

Un bărbat a murit înecat în fântâna din curtea casei. Pompierii au coborât 25 de metri pe frânghie pentru a scoate cadavrul

Credit Photo: Tulcea Noastra


Detașamentul de Pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină în localitatea Trestenic, astăzi în jurul orei 17:30, întrucât existau suspiciuni că o persoană ar fi căzut în fântâna unei gospodarii din localitate.

La intervenție s-au deplasat noua subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Ajunşi la locul evenimentului, pentru a scoate persoană din fântână a fost necesară coborârea plutonierului major Mirică Marian. Din cauză că fântâna era destul de adâncă, salvatorul a trebuit să se echipeze cu masca de oxigen, pentru a putea efectua misiunea în condiţii de siguranţă.

În fântâna de aproximativ 25 de metri adâncime era un bărbat de 51 de ani, care din nefericire, după ce a fost scos la suprafaţă cu ajutorul funiilor, prezenta semne incompatibile cu viața.

Familia anunţase dispariţia bărbatului în jurul orei 14.00, după ce acesta nu mai fusese văzut în ultimile ore.

Conform poliţiştilor prezenţi la locul incidentului, încă nu se ştie excact dacă a fost vorba despre o sinucidere sau despre un accident nefericit, motiv pentru care oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală, pentru a stabili în ce împrejurări şi-a pierdut viaţa bărbatul.


Un scurt fragment al operaţiunii de recuperare a trupului bărbatului, puteţi viziona aici : https://youtu.be/Xcpc53Az8Ig


Articolul Un bărbat a murit înecat în fântâna din curtea casei. Pompierii au coborât 25 de metri pe frânghie pentru a scoate cadavrul apare prima dată în Tulcea noastra.