O bătrână de 87 de ani a suferit arsuri pe 90% din corp intr-un incendiu la Zebil

O bătrână de 87 de ani a suferit arsuri pe 90% din corp intr-un incendiu la Zebil

Credit Photo: Tulcea Noastra


Sâmbătă seara în jurul orei 19:00, un apel pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 anunța un incendiu la o casă din localitatea Zebil. Un număr de 14 salvatori din cadrul Stației de Pompieri Babadag au răspuns apelului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.


Incendiul se manifesta violent la nivelul acoperișului din stuf, cu flacără deschisă. În casă locuia o persoană de sex feminin, în vârstă de 87 de ani, care a suferit arsuri pe aproximativ 90% din corp și a fost transportată la Spitalul Județean de către o ambulanță SAJ, și un bărbat de 84 de ani, care a primit îngrijiri de la echipajul SMURD pentru intoxicație cu fum.Până să ajungă pompierii la fața locului, un salvator din cadrul Detașamentului de pompieri Tulcea, aflat în timpul liber, observând flăcările, a sărit să ajute. Plutonier adjutant Bravu George a acordat primul ajutor victimelor, până la sosirea colegilor, făcând tot posibilul să mențină femeia în stare de conștiență.


Articolul O bătrână de 87 de ani a suferit arsuri pe 90% din corp intr-un incendiu la Zebil apare prima dată în Tulcea noastra.