Conducerea Consiliului Județean, prezentă la Adunarea Generală a militarilor tulceni în rezervă

Conducerea Consiliului Județean, prezentă la Adunarea Generală a militarilor tulceni în rezervă

Credit Photo: Tulcea Noastra


Vineri, 29 martie 2019, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu și vicepreședintele Petre Badea au participat, la Centru Militar Județean, la Adunarea Generală a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere – Filiala Tulcea, al cărei principal scop a fost analiza activității filialei pe anul 2018. Conducerea Consiliului Județean a răspuns astfel invitației conducerii A.N.C.M.M.R. „Contraamiral Iacob Bălan“ Tulcea, reprezentată de președintele acesteia, contraamiral de flotilă (r.) Nicolae Filip și de căpitan comandor (r.) Romeo Stoica.


„Am participat întotdeauna cu plăcere la acțiunile dumneavoastră la care am fost invitat. Sunteți un capital uman cu calități pe care nu le regăsim în alte domenii de activitate. S-au abordat aici o serie de probleme legate de zona pensiilor și cred că aceste probleme trebuie să fie aduse la cunoștința reprezentanților Guvernului. Într-o lună, ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leş va fi prezent la Tulcea într-o vizită de lucru, dar vom programa și o întâlnire cu dumneavoastră, pentru că sunt probleme destule pe care trebuie să le ridicați și trebuie să vedem cum se pot rezolva.


În ceea ce privește Consiliul Județean, legătura cu asociația a fost una bună, am încercat să facem tot ce s-a putut face. Vom fi în continuare aproape de dumneavoastră, vă urez să fiți sănătoți și să aveți încredere că punem preț pe relația între asociație și administrația județeană și locală“, a declarat președintele Horia Teodorescu.


„Sunt onorat să fiu astăzi alături de dumneavoastră și să vă transmit mesajul de respect și prețuire pentru întreaga dumneavoastră activitate în slujba poporului român și a patriei. Vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut de-a lungul timpului și vă asigurăm că noi, cei din Consiliul Județean, vom fi întotdeauna alături de dumneavoastră“, a declarat vicepreședintele Petre Badea.


Articolul Conducerea Consiliului Județean, prezentă la Adunarea Generală a militarilor tulceni în rezervă apare prima dată în Tulcea noastra.