Micii luptatori ai lui Pănuţă, urcă vineri seara pe scena “Românii au talent”! La ProTV…

Micii luptatori ai lui Pănuţă, urcă vineri seara pe scena “Românii au talent”! La ProTV…

Credit Photo: Tulcea Noastra


Vineri seara de la 20.30, tulcenii vor avea parte de o surpriză plăcută! Sportivi ai clubului “Nippon Budo Sport” alături de președintele clubului, sensei Nicolae Pănuță și președintele Federației Române de Karate Kyokushin, sensei Gruia Docan, vor fi prezenţi în calitate de concurenţi la emisiunea “Românii au talent”, cel mai mare show de talente din istoria televiziunilor.

După ce au cucerit tot ce se putea cuceri în ţară, în competiţii şi demonstraţii, luptătorii lui Pănuţă au reuşit să cucerească şi inimile juraţilor de la binecunoscutul show românesc de talente.

Este o mândrie pentru noi, tulcenii, motiv pentru care vă invităm să îi urmărim pe copiii de la Nippon Dojo, într-una dintre cele mai frumoase demonstraţii de arte marţiale! Nu uitaţi…vineri seara, de la opt şi jumătate! Tulcenii lui Pănuţa au talent! Să vedem dacă se califică cu patru de “”DA”…


Articolul Micii luptatori ai lui Pănuţă, urcă vineri seara pe scena “Românii au talent”! La ProTV… apare prima dată în Tulcea noastra.