Acțiune de donare de sânge în Episcopia Tulcii

Acțiune de donare de sânge în Episcopia Tulcii

Credit Photo: Tulcea Noastra


Încursul zilei de joi, de 28 martie, la sediul Centrului de Transfuzii Sangvine Tulcea s-a desfășurat, pentru al doilea an consecutiv, acțiunea social-filantropică ,,Picături de viață” prin care preoți de la Centrul Eparhial Tulcea, Protopopiatele Tulcea, Babadag și Niculițel, monahii din mănăstiri, elevi de la Seminarul Teologic ,,Sf. Ioan Casian” precum și credincioși și din parohiile urbane și rurale au donat sânge.


La acestă campanie alături de preoți s-a aflat și P.S. Visarion, Episcopul Tulcii care, la final a dăruit pentru Centrul de Transfuzii Sanguine Tulcea și pentru personalul de aici o icoană cu Mântuitorul Iisus Hristos. Inițiativa a fost una locală și a răspuns necesității de sânge, întrucât la nivel județean se înregistrează o acută lipsă de sânge.


Personalul Centrului de Transfuzii Sanguine Tulcea și-a exprimat mulțumirea pentru donația de sânge efectuată astăzi, întrucât între preoții donatori s-au înregistrat și persoane cu grupe rare de sânge care pot salva numeroase vieți.  La acțiunea de astăzi au participat peste 30 de persoane, preoți și credincioși din mai multe parohii din municipiul Tulcea și din județ.


Pr. Felix Neculai


Articolul Acțiune de donare de sânge în Episcopia Tulcii apare prima dată în Tulcea noastra.