Zi de foc pentru pompieri! Incendii la două case şi 50 de hectare de vegetaţie

Zi de foc pentru pompieri! Incendii la două case şi 50 de hectare de vegetaţie

Credit Photo: Tulcea Noastra


O casă a ars la Nalbant, o alta  a ars în Babadag…şi alte 50 de hectare, la Beştepe


Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină în localitatea Nalbant pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o casă. Incendiul a pornit de la un coș de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile.

Focul a cuprins întâi o anexă care era lipită de casă, iar apoi s-a extins și la acoperișul casei. Fiind noaptea, incendiul a fost sesizat cu întârziere. Din fericire nu au fost înregistrate victime.

***

Jocul copiilor cu focul poate fi fatal.

Salvatorii Stației de Pompieri Babadag au fost solicitați să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o casă din orașul Babadag.

Un copil s-a jucat cu chibrituri sub pat, provocând incendiul. Două camere și un hol au ars. Proprietara casei a avut un atac de panică, necesitând asistență medicală. A refuzat transportul la spital.

Pompierii au intervenit prompt, limitând propagarea incendiului. Copilul nu a suferit răni.

***

Detașamentul de Pompieri Tulcea intervine în localitatea Beștepe, pentru limitarea efectelor unui incendiu de vegetație uscată care se întinde pe o suprafață de aproximativ 50 de hectare. Se intervine cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, 1 ofițer și 5 subofițeri. Incendiul se manifestă pe dealurile din jurul localității, ceea ce îngreunează accesul cu autospeciala.


Articolul Zi de foc pentru pompieri! Incendii la două case şi 50 de hectare de vegetaţie apare prima dată în Tulcea noastra.