ŞAH: – Şahiştii de la Logic Delta se antrenează cîştigând premii

ŞAH: – Şahiştii de la Logic Delta se antrenează cîştigând premii

Credit Photo: Tulcea Noastra


În perioada 23-24.03.2019, la Slobozia a avut loc competiția de șah clasic, intitulată ”Cupa Satori Art Slobozia ” aflată la ediția a V-a , competiție organizată de A.C.S. Satori Art .

Concursul s-a desfășurat pe parcursul a 6 runde, în sistem elvețian, cu timp de gândire 60 min + 30 sec / mutare / jucător, la care au participat peste 250 de jucători de șah de toate vârstele , copii și seniori, legitimați la cluburi sportive din : Galați, Brăila, Buzău, Constanța, Slobozia, Urziceni, Craiova , Târgoviște, Medgidia, Mangalia, Brașov, București și Tulcea .

Competiția a cuprins mai multe turnee pe categoriile de vârstă: U8, U10, U12, Open și Debutanți.

La finalul celor 6 runde sportivii de la Acs Logic Delta au fost premiați de către Delia Duca ,prezentatoarea emisiunii de şah “Strategie în alb şi negru” de la postul de televiziune Realitatea TV.

Sportivii de la Acs Logic Delta au obținut următoarele rezultate :

U12

Locul IV – Ancuța Eduard Gabriel

Locul II fete – Mocanu Miruna

Locul III fete – Boureanu Bianca-Alina

U7

Locul II – Guriencu Alexandru

Debutanți:

Locul I U12 – Caimacan Daniel

De apreciat este și evoluția lui Crăiță Alexandru, Tănase Andrei si Gherghisan Alexandru, sportivi ai clubului nostru , care au încheiat competiția cu o singură înfrângere, fiind foarte aproape de a ocupa un loc pe podium.

Acest turneu a fost unul de pregătire pentru sportivii clubului nostru , care în luna aprilie vor participa la Finalele Campionatului Național Individual de Șah de la Călimănești – Căciulata.

Felicitări copii pentru rezultate frumoase obținute în această competiție !


Articolul ŞAH: – Şahiştii de la Logic Delta se antrenează cîştigând premii apare prima dată în Tulcea noastra.