Cronica neagră

Cronica neagră

Credit Photo: Tulcea Noastra


Mandat pus în executare de polițiștii tulceni


Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au depistat pe raza municipiului Tulcea, un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din județul Constanța, urmărit la nivel național, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere .


Bărbatul a fost escortat și introdus în Penitenciarul Tulcea, în vederea executării pedepsei.


Activitate rutieră


Pțiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat în trafic un tânăr de 21 ani, din județul Ialomița,  care conducea un autoturism pe strada Gloriei din municipiul Tulcea, având permisul de conducere suspendat. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat concentrația de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.


S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, fapte prevăzute și pedepsite de  art 335 și art 336 din Codul penal.


***


Polițiștii Postului de Poliție Valea Teilor au depistat un bărbat din localitatea Valea Teilor, județul Tulcea, care conducea un autoturism în localitate fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


***


Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Slava Cercheză au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 44 ani din Constanța, care conducea un autoturism pe DN22A, în afara localității Ciucurova, județul Tulcea,  fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Polițiștii tulceni au întocmit dosar penal pentru săvarșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere, conform art.335  din Codul penal.


Articolul Cronica neagră apare prima dată în Tulcea noastra.