O femeie care traversa aiurea, a fost lovită de un şofer puţin băut!

O femeie care traversa aiurea, a fost lovită de un şofer puţin băut!

Credit Photo: Tulcea Noastra


           La data de 25.03.2019, un bărbat de 32 ani din Tulcea, în timp ce  conducea un autoturism pe strada Gavrilov Corneliu din municipiul Tulcea, a accidentat o femeie de 52 ani din Tulcea, care se angajase în traversarea neregulamentară a străzii, prin loc nemarcat și nepermis.  În urma accidentului a rezultat rănirea femeii.


Conducătorul auto deținea permis de conducere, dar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat concentrația de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.  În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.                                                                   


Recomandări preventive în atenția pietonilor


Pentru a circula în condiții de siguranță, Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea face următoarele recomandări participanților la traficul rutier:



  • Traversați drumurile publice numai prin locurile unde sunt indicatoare sau marcaje pentru trecerea pietonilor, iar în lipsa acestora, pe la colțul străzilor, după ce v-ați asigurat în prealabil că din ambele sensuri nu se apropie niciun autovehicul

  • Nu vă angajați în traversarea străzii în fugă, prin fața sau prin spatele autovehiculelor staționate ori a mijloacelor de transport în comun oprite în stații

  • Respectați culorile semaforului electric.

  • Circulați numai pe trotuare, iar, în lipsa acestora, pe potecile laterale ale drumului public

  • Circulați numai pe partea stângă a drumurilor publice, dacă acestea nu au trotuare sau poteci


 Pentru a evita evenimentele neplăcute, adoptați o conduită preventivă și respectați regulile de circulație! – Informează Biroul de presă al IPJ Tulcea.


 


Articolul O femeie care traversa aiurea, a fost lovită de un şofer puţin băut! apare prima dată în Tulcea noastra.