Apel către autorităţi! Tăiaţi scara care urcă pe moara de lângă poliţie!

Apel către autorităţi! Tăiaţi scara care urcă pe moara de lângă poliţie!

Credit Photo: Tulcea Noastra


Duminică după amiază, încă o persoană s-a urcat pe clădirea abandonată a morii de lângă poliţie, în încercarea de a atrage atenţia asupra problemelor sale, său şi mai rău, de a se sinucide.

Practic, această clădire a intrat în atenţia celor care au planuri de sinucidere, pentru că accesul este facil şi la îndemâna oricui. Dacă până acum, clădirea morii a fost folosită de binecunoscutul “Cocoş”, pentru a cere autorităţilor tot ce îi trece prin minte, şantajând că dacă nu obţine ce doreşte, duminică seara chiar puteam asista la o tragedie. Un tânăr, disperat şi trădat în dragoste a fost la un pas de a-şi duce gestul nebunesc la bun sfârşit. Nococul sau a fost că negociatorul IPJ Tulcea, cms. şef Ţugui, a reuşit să îl convingă că viaţa merită trăită, indiferent de greutăţi!

Revenind la clădirea şi la scara cu pricina, cineva trebuie să ia măsuri, chiar foarte urgent! Ori proprietarul clădirii să fie somat de către autoeitati să limiteze accesul la scară, ori, chiar Primăria Tulcea să dispună tăierea scării sau îngrădirea spaţiului din jurul ei, aceasta reprezentatd un real pericol pentru cei cu gânduri negre!

Ideea e că dacă autorităţile competente nu vor face ceva în acest sens, oricând putem asista la o tragedie. Chiar dacă specimene gen “Cocoş” vor să facă circ, fără vreun gând de sinucidere, starea avansată de degradare a scării metalice poate duce la accidente, chiar la moartea celor care se încumeta să o folosească! Aşadar, cerem responsabililor din primărie…şi nu numai, să facă ceva, orice, dar să un mai permită accesul la scara care urcă pe clădirea morii! Hai că se poate…dacă există puţin voinţă!


Articolul Apel către autorităţi! Tăiaţi scara care urcă pe moara de lângă poliţie! apare prima dată în Tulcea noastra.