FOTO VIDEO Tentativă de suicid în municipiul Tulcea. Un individ de 20 ani a fost cu greu convins să coboare de pe acoperișul unei clădiri

FOTO VIDEO Tentativă de suicid în municipiul Tulcea. Un individ de 20 ani a fost cu greu convins să coboare de pe acoperișul unei clădiri

Credit Photo: Tulcea News


Un tânăr din Tulcea a pus autoritățile pe jar după ce s-a urcat pe o clădire din muncipiu și a amenințat că se aruncă de la înălțime pentru a se sinucide. În cele din urmă, negociatorul IPJ Tulcea l-a convins să coboare. 


Polițiștii și pompierii tulceni au fost sesizați în jurul orei 16.15, cu privire la faptul că un tânăr de 20 ani din Tulcea, s-a urcat pe o clădire din municipiul Tulcea cu intenția de a se sinucide.


Acțiunea de salvare s-a desfășurat prin cooperarea forțelor Inspectoratului de Poliție a Județului Tulcea și efectivele Inspectoratului pentru Situații de Urgenta Tulcea și Inspectoratului Județean de Jandarmi Tulcea. Negociatorul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, comisarul șef Lucian Țugui, a intervenit în cel mai scurt timp, urcând-se pe clădirea unde tânărul de 20 ani stătea pe marginea acoperișului, cu ajutorul autoscării pompierilor. După o negociere de aproximativ o oră, tânărul a fost convins să renunțe la intențiile sale.


Cei doi au fost coborâți în siguranță de către lucrătorii de la ISU Delta Tulcea, tânărul fiind preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță pentru evaluarea stării de sănătate și acordarea de îngrijiri medicale.