Cupa Poliţiştilor, la final

Cupa Poliţiştilor, la final

Credit Photo: Tulcea Noastra


În perioada 05 – 21.03.2019, la Sala Sporturilor din municipiul Tulcea s-a desfășurat competiția Cupa Polițiștilor, organizată de Clubul Deltapol Tulcea, Fundația Omenie și Adevăr, Asociația Internațională a Polițiștilor – Filiala Tulcea, Sindicatul Polițiștilor și Personalului Contractual – Tulcea, în parteneriat cu Direcția Județeană de Tineret și Sport Tulcea și Consiliul Județean Tulcea.


Sporturile din competiție au fost: fotbal, volei mixt, tenis de masă și tenis cu piciorul. La fotbal s-au înscris 6 echipe, câștigătoare fiind echipa polițiștilor din cadrul Deltapol Tulcea. La tenis de masă, câștigător la simplu a fost Porneală Daniel (Serviciul Acțiuni Speciale), iar la dublu a câștigat echipa format din polițiștii Porneală Daniel și Timu Stelică. La volei, echipa câștigătoare a fost polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tulcea.


Câștigătorii au fost recompensați cu trofee, diplome și echipamente sportive. Cei 80 polițiști participanți la competiție au marcat astfel Ziua Poliției Române , care la 25 martie 2019 împlinește 197 ani de la atestarea documentară.


Articolul Cupa Poliţiştilor, la final apare prima dată în Tulcea noastra.