E plin pe șosele de bețivi la volan și inconștienți fără permis

E plin pe șosele de bețivi la volan și inconștienți fără permis

Credit Photo: Tulcea Noastra


 La data de 16 martie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat de 26 de ani, din Tulcea, care a condus un auto, pe strada Isaccei, din municipiu, având dreptul de a conduce vehicule suspendat.


***


La data de 16 martie a.c., polițiștii Postului de Poliție Chilia Veche au depistat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din localitatea Chilia Veche, județul Tulcea, în timp ce conducea, pe raza localității Chilia Veche, un vehicul, neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere.


***


La data de 17 martie a.c, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 35 de ani, din Măcin, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto, pe raza localității Măcin, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat.


***


La data de 17 martie a.c, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 26 de ani, din Măcin, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto, pe raza localității Măcin, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0.76 mg/l alcool pur în aerul expirat.


***


La data de 17 martie a.c, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 26 de ani, din localitatea Frecăței, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto, pe raza localității Frecăței, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0.74 mg/l alcool pur în aerul expirat.


În toate  cauzele, polițiștii tulceni au întocmit dosare penale.


Biroul de presă al IPJ Tulcea


Articolul E plin pe șosele de bețivi la volan și inconștienți fără permis apare prima dată în Tulcea noastra.