Andaluzia Luca este candidatul PSD pentru la alegerile pentru Primăria municipiului Tulcea

Andaluzia Luca este candidatul PSD pentru la alegerile pentru Primăria municipiului Tulcea

Credit Photo: Tulcea News


Social democrații tulceni, reuniți în Conferința extraordinară municipală a PSD, au decis desemnarea Andaluziei Luca drept candidat pentru alegerile locale ce vor decide viitorul primar al municipiului Tulcea.


Alegerile locale vor avea loc în vara anului 2020.


„Decizia de astăzi a Conferinței extraordinare municipale a PSD Tulcea este una internă și nu marchează începerea campaniei electorale pentru alegereile locale, ci doar hotărârea patidului de a construi, în vederea acestor alegeri, o echipă competentă și coerentă, pregătită să pună capăt stagnării“, a precizat Andaluzia Luca pe pagina sa de Facebook.


Aceasta consideră că lucrează deja în interesul cetățenilor, dar există proiecte care nu pot fi realizate decât dacă cetățenii municipiului Tulcea le acordă încrederea lor. A fost consilier local din 2012, iar din 2016 ocupă funcția de viceprimar al municipiului Tulcea.


„Am o experiență suficientă în administrația publică locală, dar și în cea centrală. Noi suntem în contact direct cu cetățenii. Știu care sunt problemele cu care se confruntă fiecare. Aceste probleme vor fi și planul nostru de bătaie pentru alegeri. Este un moment important, istoric. Sunt prima femeie candidat a PSD pentru această funcție în municipiul Tulcea“, a declarat pentru TLnews.ro Andaluzia Luca.