#CONCURS Câștigă 2 invitații duble la piesa “Hotel Mimoza” de la Teatrul Jean Bart din Tulcea

#CONCURS Câștigă 2 invitații duble la piesa “Hotel Mimoza” de la Teatrul Jean Bart din Tulcea

Credit Photo: Tulcea News


O piesă de teatru cu multe întorsături de situație, cu personaje memorabile este programată la sfârșitul acestei săptămâni la Teatrul Jean Bart din Tulcea. Spectacolul “Hotel Mimoza” are loc duminică, 24 martie, de la ora 19.


Tulcea NEWS te invită la teatru și oferă 2 invitații duble pentru acest spectacol.


Asigură-te că poți ajunge la spectacolul din 24 martie. Invitațiile sunt nominale.


Tot ce ai de făcut este:  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo

  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la teatru

  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.


Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți, pe data de 22 martie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!


Hotel Mimoza, pe scena Teatrului Jean Bart din Tulcea


În ,,Hotel Mimoza”, povestea se toarce în jurul încurcăturilor create de regizorul de televiziune Jean-Francois Moncey (Cristi Naum), din motivul de a păstra în anonimat relația de adulter cu Magali Martigue (Aida Economu), soția unui înfricoșător ofițer de marină, plecat în misiune la bordul unui submarin nuclear. Moncey își petrece anumite perioade de timp în vila amantei sale, motivând soției sale, Cecile (Irina Naum), că este în prospecție pentru alegerea locațiilor de filmare pentru un viitor serial.


Inspirat de frumoasa grădină a proprietarei casei, acesta își păcălește consoarta că se află cazat la Hotel Mimoza, comunicând deseori cu ea telefonic de la așa zisa recepție. În timpul uneia dintre convorbirile pe care Cecile le are cu falsa recepționeră Magali, nevasta lui Jean-Francois își anunță o vizită chiar la fictivul hotel, pentru a-i face regizorului o surpriză.


De aici începe conflictul. Cei doi cosmetizează casa, făcând-o să arate precum o pensiune, întâmplându-se, în consecință, un lucru neprevăzut în planul inițial: casa se umple de clienți! Personaje pestrițe -prostituata Pacquerette (Inga Marcu), sinucigașul Legris (Emanuel Cristoiu), tinerii căsătoriți Hans (Alexandru Medveghi) și Heidi Muller (Simona Pustianu), cuplul format din Gerard Blanchard (Mihai Gălățan) și Nadine Dujardin (Gabriela Ciolacu), soțul turbat al celei din urmă, pe nume Marc Dujardin (Ionel Durbală)- interacționează polarizând o nebunie de necontrolat, ce-i obligă pe părtașii înșelătoriei să atingă limitele de sus ale tensiunii, furiei și spaimei. Atunci când își face apariția incognito și stăpânul casei, Charles-Henri Martigue (Radu Niculescu), încurcătura capătă valențe aproape apocaliptice.


Regia piesei este semnată de Aurel Palade.