Andaluzia Luca intra în lupta pentru fotoliul de primar

Andaluzia Luca intra în lupta pentru fotoliul de primar

Credit Photo: Tulcea Noastra


Ieri seară, după Conferinţa organizaţiei judeţene a PSD Tulcea, preşedintele Horia Teodorescu a anunţat oficial că :” Andaluzia Luca a fost desemnată să candideze din partea partidului nostru la funcţia de primar al municipiului!

A fost o alegere unanimă şi din tot sufletul! Cred că toţi tulcenii cunosc deja modul în care se implică în tot ceea ce îşi propune. Deocamdată este doar viceprimar şi sperăm că de la anul din iunie să ajungă primar. Munceşte mult, se implică în tot şi nu cred că a refuzat vreodată pe cineva. Felicitări Anda şi te asigurăm de tot sprijinul nostru! – a încheiat Horia Teodorescu.


După ce, mai mulţi colegi au ţinut scurte cuvântări, prin care şi-au arătat sprijinul pentru Andaluzia Luca, a venit şi rândul dumneaei să spună câteva vorbe:” Mulţumesc domnului preşedinte şi colegilor mei pentru încrederea pe care mi-au acordat-o prin decizia de astăzi. Este un moment important şi cred că este timpul să începem şi cu o femeie ca primar.

Activez în Consiliul Local din 2012 şi din 2016 sunt viceprimar al municipiului. Cred însă că nu trebuie să ocupi vreo funcţie publică, ca să constaţi că acest oraş bate pasul pe loc de ceva timp.”

Întrebata fiind dacă îi este teamă de vreun posibil candidat, viceprimarita a răspuns foarte calmă ca “orice om are şansa lui şi cei care vor candida la funcţia de primar al municipiului trebuie să o facă mizând pe această şansă. Nu îmi este frică de nimeni….decât de Divinitate, aşa că voi merge înainte, indiferent de ce vor spune la anumite momente adversarii noştri politici.”

Andaluzia Luca a amintit şi de Ilie Ştefan, care va fi cel mai probabil unul dintre candidaţi, spunând că ” Partidul Social Democrat a colaborat foarte bine cu domnia sa într-o anumită perioadă. Încă îi mai suntem recunoscători pentru faptul că în anul 2014 ne-a susţinut candidatul partidului la funcţia de preşedinte, chiar dacă acesta nu a câştigat, adică pe domnul Ponta. ”

Nici actualul primar nu a scăpat neobservat, acesta fiind arătat cu degetul de către toţi vorbitorii cum că “în ultima perioadă nu a mai făcut absolut nimic pentru oraş”. Viceprimarita a amintit faptul că acesta vorbeşte mult, promite multe, dar finalitatea este aproape de zero. ” Domnul Hogea a ieşit din nou cu promisiuni, care mai de care mai de impact, alocând sume uriaşe de bani în mintea sa pentru diverse proiecte! Este doar campanie electorală… şi atât!”

După atâţia ani de minciuni, este normal că Hogea să mintă din nou, pentru ca să mai încerce încă o candidatură. Dacă în 15 ani nu a reuşit să facă mai nimic, nu prea vedem cum va reuşi în anul care urmează!

Rămâne de văzut cu cine se va “bate” Andaluzia Luca în campania electorală. Majoritatea jocurilor politice (sau nu) ar duce în prezent la potenţiali candidaţi ca Ilie Ştefan (PNL), Constantin Hogea (independent sau …PNL), Ştefană Zibileanu (Pro România). Cu siguranţă vor mai părea şi alţii, nume noi sau …mai vechi. Ideea e că cine va reuşi să convingă tulceanul să iasă la vot, va câştiga fotoliul de primar! Şi asta se va face cu proiecte şi lucruri viabile, nu cu minciuni şi “pinochisme”!


Articolul Andaluzia Luca intra în lupta pentru fotoliul de primar apare prima dată în Tulcea noastra.