Doi dintre vicepreşedinţii ALDE au anunţat vizita Noricăi Nicolai la Tulcea

Doi dintre vicepreşedinţii ALDE au anunţat vizita Noricăi Nicolai la Tulcea

Credit Photo: Tulcea Noastra


Azi la sediul ALDE din municipiu, doi dintre vicepreşedinţii partidului, adică vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Petre Badea şi viceprimarul municipiului, Petre Marinescu, au invitat presa locală pentru o informare.

“Avem plăcerea să vă comunicăm faptul că duminică, 10 martie, la Tulcea va fi prezentă doamna Norica Nicolai, brandul partidului şi europarlamentar de succes. Domnia sa este unul dintre vicepreşedinţii Alianţei Liberalilor şi Democraţilor la nivel naţional şi va ocupa primul loc pe lista europarlamentarilor noştri la alegerile europarlamentare care vor avea loc în data de 26 mai 2019” – a precizat vicele Petre Badea.

Vicele Petre Marinescu a trecut în revistă cv-ul doamnei eurodeputat şi a precizat că “după şedinţă delegaţiei permanente, care se va desfăşura la sala Mihail Kogălniceanu, doamna Norica Nicolai va avea o întâlnire cu presa locală, pentru a răspunde la întrebările colegilor dumneavoastră.”

Liberal-democratii tulceni strâng deocamdată semnături pentru avizarea listelor cu candidaturile la alegerile europarlamentare de la sfârşitul primăverii şi sunt optimişti că vor scoate un scor bun, după opinia dumnealor, undeva pe la 15%.


Articolul Doi dintre vicepreşedinţii ALDE au anunţat vizita Noricăi Nicolai la Tulcea apare prima dată în Tulcea noastra.