“Gherţoii de doi lei” nu sunt primiţi în USR Tulcea

“Gherţoii de doi lei” nu sunt primiţi în USR Tulcea

Credit Photo: Tulcea Noastra


Am fost contactaţi în cursul zilei de sâmbătă de către un tulcean, care a dorit să îşi exprime punctul de vedere despre modul în care a fost “întâmpinat” de către un membru USR Tulcea, în momentul în care a dorit să intre în partid.

Vom reda mai jos ceea ce ne-a scris tulceanul în cauza şi vă vom lăsa pe voi să trageţi concluziile:

“Sunt, sau mai bine zis am fost până acum ceva timp, un simpatizant al USR. Acum două săptămâni am vrut să devin membru USR, am luat legătura cu un membru USR pentru a mă îndruma ce formalități să urmez să devin membru. Am fost îndrumat să completez on-line un formular după care urma să fiu chemat la sediul USR pentru înregistrarea ca membru.

La circa o săptămână m-am întâlnit cu persoana respectivă şi mi-a adus la cunoștința că nu am fost acceptat. Motivul ????Astăzi 2.03.2019 un membru al USR pe care îl am la prieteni pe o rețea de socializare a postat un articol cu alegerile europarlamentare ,la acest articol au fost mai multe comentarii printre care şi un comentariu al meu referitor la alegerea membrilor USR. Menționez că la comentariul meu am primit un răspuns foarte frumos de la domnul Cristi ****, membru USR şi acest răspuns vi-l atașez dumneavoastră să trageți concluziile ,cu acest răspuns domnul Cristi **** m-a jignit şi mi-a știrbit demnitatea ”VOTAŢI USR”!”

Până la urmă este treaba fiecărui partid ce strategie aplica în selectarea viitorilor membri… Chiar şi “gherţoi”… fiind ????


Articolul “Gherţoii de doi lei” nu sunt primiţi în USR Tulcea apare prima dată în Tulcea noastra.