Un motociclist a decedat azi dimineață într-un accident pe strada Grădinarilor. Acesta nu avea permis de conducere

Un motociclist a decedat azi dimineață într-un accident pe strada Grădinarilor. Acesta nu avea permis de conducere

Credit Photo: Tulcea Noastra

În această dimineață, în jurul orei 9.00, un bărbat de 40 de ani, din comuna Valea Nucarilor, județul Tulcea, în timp ce conducea o motocicletă, pe strada Grădinarilor din municipiu, la efectuarea unei depășiri, nu s-a asigurat corespunzător și a intrat în coliziune cu un autoturism Logan, taximetru, condus de un bărbat de 55 de ani, din Tulcea, care intenționa să efectueze manevra de virare la stânga.
În urma accidentului a rezultat decesul motociclistului. De consemnat faptul că,  motociclistul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, după cum am aflat de la polițiștii de la Biroul Rutier.


În cauză, pe numele conducătorului auto al autoturismului s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă, pentru lămurirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.


Articolul Un motociclist a decedat azi dimineață într-un accident pe strada Grădinarilor. Acesta nu avea permis de conducere apare prima dată în Tulcea noastra.