Tentativa de omor la Corugea. Şi-a lovit victima cu cazmaua în cap, după ce băuseră bine înainte

Tentativa de omor la Corugea. Şi-a lovit victima cu cazmaua în cap, după ce băuseră bine înainte

Credit Photo: Tulcea Noastra

Ieri după amiază, o faptă produsă cu o violenţă ieşită din comun a îngrozit comunitatea din satul Corugea, în apropiere de Casimcea.
După ce au băut toată ziua, doi bărbaţi au început să se certe pe nişte chestiuni petrecute cu ceva timp în urmă. De la vorbe grele până la pumni şi picioare nu a mai fost decât un pas. La un moment dat, agresorul a pus mâna pe o cazma şi şi-a lovit victima direct în cap, lăsând-o inconştientă la pământ.
La faţa locului a intervenit un echipaj de urgenţă de la Constanţa, care a transportat victima la Spitalui Judeţean din Constanţa, în stare gravă.
Fapta, fără precedent în comunitate, reprezintă o tentativă de omor, pentru că agresorul i-a pus victimei viaţa în pericol. Acesta a fost reţinut de către poliţiştii judiciarişti pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, autorul să fie prezentat judecătorilor pentru a fi arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile.


Articolul Tentativa de omor la Corugea. Şi-a lovit victima cu cazmaua în cap, după ce băuseră bine înainte apare prima dată în Tulcea noastra.