Mâine, Adi Cici ar fi împlinit 19 ani… În loc de petrecere, părinţii vor face slujba de pomenire de 40 de zile

Mâine, Adi Cici ar fi împlinit 19 ani… În loc de petrecere, părinţii vor face slujba de pomenire de 40 de zile

Credit Photo: Tulcea Noastra

Anul trecut, pe 28 februarie, Cici devenea bărbat. Îşi serba majoratul alături de familie şi de prieteni, fiind cel mai fericit. Acum, la fix un an, prietenii vor veni să îşi aducă aminte de el, la împlinirea celor 40 de zile de când a plecat, prea devreme, dintre noi.
Adi Cici şi Dragoş au plecat către ceruri într-o duminică, de dimineaţă, când drumul lor spre casă le-a fost curmat definitiv de către un şofer beat, din Constanţa, aflat acum în libertate.
Doi tineri cu un viitor în faţă, au fost omorâţi de un om iresponsabil, care a distrus două familii şi a îndoliat un oraş întreg. Mii de oameni şi-au luat rămas bun de la cei doi copii, cu ochii în lacrimi şi cu o rugăciune în gând, implorând cerurile să facă dreptate. Au fost răpiţi mult prea devreme de lângă cei dragi…
Mâine, în loc să îi serbeze cei 19 ani, familia va face slujba de pomenire de 40 de zile.
Legenda spune că în cea de-a 40-a zi, sufletele îşi găsesc odihna veşnică şi pleacă spre ceruri. De mâine, aura lui Adi va lumina din dreapta Domnului, cu speranţa de a-i întări părinţii şi pe frăţiorul cel mic.
Dumnezeu să te odihnească în linişte şi lumină veşnică! Dormi în pace, copile!


Articolul Mâine, Adi Cici ar fi împlinit 19 ani… În loc de petrecere, părinţii vor face slujba de pomenire de 40 de zile apare prima dată în Tulcea noastra.