Revine fotbalul mare în Tulcea, pe Stadionul Delta ?

Revine fotbalul mare în Tulcea, pe Stadionul Delta ?

Credit Photo: Tulcea Noastra


Cu 20 de echipe într-o singură serie, Liga a II-a de fotbal are la acest moment cinci echipe angrenate în lupta pentru promovarea în Liga I. Este vorba, în ordinea locurilor din clasament, de Sportul Snagov (58p), Universitatea Cluj (56p), Academica Clinceni (55p), Chindia Târgovişte (54p) şi Petrolul Ploieşti (50p, dar un joc mai puţin disputat). Printre acestea, se vede clar, niciuna dintre ele nu are vreo legătură cu Tulcea, dar … de luna viitoare ar putea avea!


Surse demne de încredere, dar care au ales, pentru moment, să îşi păstreze anonimatul, ne-au dezvăluit faptul că sunt şanse foarte mari ca liderul Ligii a II-a de fotbal, Sportul Snagov, să joace meciul decisiv pentru promovarea în Liga I de fotbal, cu Academica Clinceni, la …Tulcea!


„Meciul dintre Sportul Snagov şi Academica Clinceni, adică meciul dintre locul 1 şi locul 3 al Ligii a II-a de fotbal, s-ar putea disputa la Tulcea, pe stadionul Delta. Mai sunt doar câteva mici detalii de pus la punct şi apoi va fi notificată Federaţia Română de Fotbal că locul de disputare a meciului care poate decide promovarea în Liga I se va juca aici, la Tulcea!”, ne-a declarat unul dintre artizanii acestei mutări a liderului Ligii a II-a de fotbal în oraşul nostru.


În cazul în care această mutare se va concretiza sunt şanse foarte mari ca şi meciurile următoare de pe teren propriu cu Luceafărul Oradea (13 aprilie), Pandurii Tg Jiu (20 aprilie), Chindia Târgovişte (4 mai), Politehnica Timişoara (15 mai) şi Aerostar Bacău (25 mai) să se joace tot la Tulcea. Aşadar ar fi bine ca microbiştii tulceni să nu îşi facă alte planuri pentru zilele de mai sus.


Potrivit regulamentului, primele două clasate din al doilea eşalon promovează direct în timp ce a treia echipă joacă un baraj de promovare cu ocupanta locului 6 din play-out-ul Ligii I de fotbal. La cum arată clasamentul azi şi la ce program are Sportul Snagov, şansele ca la Tulcea să se joace o nouă promovare, ca în vara anului 2007, sunt extrem de mari, spre bucuria amatorilor de fotbal şi în ciuda cârcotaşilor.


Foto : FC Snagov


 


Articolul Revine fotbalul mare în Tulcea, pe Stadionul Delta ? apare prima dată în Tulcea noastra.