FOTBAL – Pescăruşul Sarichioi a făcut legea la Cupa Satelor!

FOTBAL – Pescăruşul Sarichioi a făcut legea la Cupa Satelor!

Credit Photo: Tulcea Noastra


Pescăruşul Sarichioi este echipa care a luat tot ce se putea lua la Cupa Satelor, organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal. Prima ediție, primul trofeu, primul loc, prima apărare și primul atac. Felicitări pentru prestația și din fazele finale, disputate la Tulcea.

Campioni incontestabili cu opt victorii din opt meciuri, Pescăruşul Sarichioi termină povestea județeană cu un golaveraj de 32 la 6. Lotul care a dus “greul” în această aventură fotbalistică :

Radu Cosmin (golgheterul competiției, cu14 goluri), Niculita Denis și Costache Eduard (Victoria Delta Tulcea, antrenori Nanu Emil și Nedu Iulian), Ciaus Ionuț, Ivanov Mario, Maxim Iulian, Cutoi Daniel, Petcu George, Amelian Fabian, Pavlov Florin, Bodea Alexandru, Trifon Alexandru și Rusu Cristian Pescăruşul Sarichioi,(antrenori Bravu Marian și Fenin Silviu).

Felicitări tuturor pentru munca depusă și le urăm succes copiilor la faza zonală. Felicitări tuturor echipelor participante!

“Mulțumim AJF pentru organizare și suport!

Pe toată perioada acestui maraton am avut susținerea necondiționată a domnuluilui primar Finoghen Vitali Cristian, ocazie cu care îi mulțumim. Totodată, mulțumim Gabriel Belibrov pentru suportul acordat, din nou! Campioni alături de campioni!!!” – a declarat antrenorul Bravu Marian, de la Pescăruşul Sarichioi, la finalul competiţiei.


Articolul FOTBAL – Pescăruşul Sarichioi a făcut legea la Cupa Satelor! apare prima dată în Tulcea noastra.