Ionuț, adoptat în Franța, își caută părinții naturali. Povestea sa oscilează între Tulcea și Hârșova

Ionuț, adoptat în Franța, își caută părinții naturali. Povestea sa oscilează între Tulcea și Hârșova

Credit Photo: Tulcea Noastra


Încă un caz prezentat pe pagina de facebook “The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României” ne-a atras atenţia. Cel care are nevoie de ajutorul nostru ce această dată, se numeşte Ionuţ Nicolae şi a fost adoptat de către o familie din Franţa când era foarte mic. Iată mai jos povestea lui, aşa cum ne-a prezentat-o, în câteva rânduri:


“SALUTĂRI din Franța!

Numele meu înainte de adopție a fost NICOLAE IONUȚ. Sunt născut la data de 12. 04. 1992, în TULCEA. Am fost adoptat în Franța de către o familie foarte iubitoare. Acum sunt și eu părinte la rândul meu și îmi doresc foarte mult să îi cunosc pe cei care mi-au dat viață. Doresc deasemenea să ştiu dacă am frați și surori şi să îi cunosc; poate că mai am verişori şi bunicii sunt încă în viață. Mama mea se numea în momentul adopției NICOLAE JENICA. În actele mele de adopție este scris că ea locuia in Hârșova – IAS incinta, județul Constanța. În pozele de mai jos sunt eu copil şi în prezent, şi eu împreuna cu familia mea. Celelalte fotografii sunt din Centrul de copiii preşcolari unde am fost instituţionalizat. Vă rog să DISTRIBUIȚI mesajul meu şi multumesc anticipat tuturor celor care pot să mă ajute!”


Cu ajutorul vostru, al cititorilor, sperăm să îl putem ajuta și pe Ionuț să își regăsească familia. Puteți distribui articolul direct din pagina ziarului, apăsând butonul “f” de la finalul articolului, sau din facebook, de pe grupurile care permit distribuirea. Vă mulțumesc anticipat și sper să reușim împreună să reîntregim a treia familie în acest an! Doamne ajută!


Articolul Ionuț, adoptat în Franța, își caută părinții naturali. Povestea sa oscilează între Tulcea și Hârșova apare prima dată în Tulcea noastra.