VIDEO O familie a fost agresată pe o stradă din Tulcea. Bărbatul ar fi fost lovit cu o cazma în cap, iar un tânăr de 17 ani, bătut cu pumnii și picioarele. Poliția a deschis dosar penal

VIDEO O familie a fost agresată pe o stradă din Tulcea. Bărbatul ar fi fost lovit cu o cazma în cap, iar un tânăr de 17 ani, bătut cu pumnii și picioarele. Poliția a deschis dosar penal

Credit Photo: Tulcea News

O familie a fost agresată pe o stradă din Tulcea, după ce bărbatul ar fi fost lovit cu o cazma în cap, iar un tânăr de 17 ani a fost bătut cu pumnii și picioare. Poliția a deschis dosar penal în acest caz.


Un bărbat a povestit pentru TLnews că familia sa a fost luată la bătaie. Incidentul a avut loc pe strada 9 Mai din municipiul Tulcea. Șapte, opt persoane au venit la locuința sa și a familiei sale și au provocat scandal. Aceștia i-au lovit tatăl cu o cazma în cap, mamei sale i-au dat un pumn în ochii, iar fratele său, de 17 ani, a fost culcat la pământ și lovit cu pumnii și picioarele.  Agresorii s-au urcat apoi într-o mașină și au fugit.


IPJ Tulcea a transmis un punct de vedere în legătură cu această situație.


”La data de 23 iunie 2024, în jurul orei 00:05, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au fost sesizați de către un bărbat de 53 de ani cu privire la faptul că pe strada 9 Mai din municipiu are loc un conflict între mai multe persoane.


Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că între mai multe persoane și familia bărbatului s-a iscat un conflict spontan, 3 dintre  persoanele prezente fiind transportate la Spitalul Județean Tulcea pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.


În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe,  cercetările fiind continuate pentru clarificarea tuturor împrejurărilor care au dus la producerea evenimentului” – IPJ Tulcea.