Procurorii DNA l-au „vizitat” pe Ștefan Ilie la Primăria Tulcea și au ridicat mai multe documente

Procurorii DNA l-au „vizitat” pe Ștefan Ilie la Primăria Tulcea și au ridicat mai multe documente

Credit Photo: Tulcea Noastra

Procurorii DNA l-au „vizitat” pe Ștefan Ilie, la Primăria Tulcea și au ridicat mai multe documente


De aproape patru ani asistăm neputincioşi la dezastrul pe care îl produc în municipiul Tulcea primarul Ştefan Ilie şi acoliţii lui de la partid, sfidând orice normă elementară de bun simţ şi pe toţi tulcenii la un loc. Pentru că „se poate”…

Cu angajări de lipitori de afişe pe posturi cheie şi salarii nesimţite, au căpușat sistemul public şi şi-au făcut de cap fără să fie deranjaţi de nimeni şi fără să le pese că îşi bat joc de banul public. Din nefericire pentru ei, câţiva tulceni curajoşi şi cărora le pasă, au trimis plângeri şi petiţii către Direcţia Naţională Anticorupţie, parchete, corpuri de control şamd, arătând cu înscrisuri şi dovezi clare că „la Primăria Tulcea se întâmplă lucruri necurate”.


În ultimii trei ani, de câteva ori, ofiţeri şi procurori ai DNA au ajuns la Tulcea şi… nu în concediu, ci tocmai pentru a ridica documente, probe şi dovezi care îl incriminează pe actualul primar, Ştefan Ilie, care tratează bugetul municipiului că pe propriul buzunar şi pe tulceni că pe slugi aflate la cheremul lui.

Iată că, chiar şi primăria, OBLIGATĂ de Legea 544, cea a accesului la informaţii publice, recunoaşte prezenta procurorilor şi ofiţerilor DNA pentru diverse operaţiuni specifice muncii de ANTICORUPŢIE!



Cu câteva dosare pe cap, legate de bani… foarte mulţi bani publici, de licitaţii dubioase, dar şi de apartamentul vedetă al primarului, luat în condiţii extrem de DUBIOASE de la colegul de partid și viceprimar în „iechipă”, Ştefan Ilie vine şi vă mai cere încă un mandat, cu tupeul deja binecunoscut, sfidând inteligențta tulcenilor şi manipulând grosolan pe oricine se opreşte să-l asculte.


Cei care vor decide sunt DOAR tulcenii. Cu dosare la DNA sau nu, sperăm că Ştefan Ilie va primi FIX ceea ce merită, atât de la tulceni, în votul de duminică, cât şi de la DNA, în viitorul cât mai apropiat!


Articolul Procurorii DNA l-au „vizitat” pe Ștefan Ilie la Primăria Tulcea și au ridicat mai multe documente apare prima dată în Tulcea noastra.